Forever Young


Kawan ohh kawan :'(
Friday, 20 July 2012 ? 0 Atashinchi ?

Hy --v
Sihat ? aku ? sihatttttt jugakkkkkkkk -v-
Aku tgh sedihhh sebenarnyaa ni .
Hmmmmm . harini aku kt skolaaaa pendiam sgt -v- ewah , prcye tak ?
Haha . tak ? okay bla -.-
Hahahaha .
Akuuu gadoh ngn kwn akuu kt skolahhhh tadi .
nak tahu cetaa dy ? Jap lg aku cetaa semuanya .
biarr taksalah faham okay ?
Heeeeeeeeeee xF
Semalam best sgtsgt k . aku happy sgtttttt brok --.--
bro bukan berok . haha .
Sbb ?
sbb , smalam aku takskola . aku ngn nurin ngn sharmien
jln-jln smpai tambak naik fixie .
Fwttt , best doh :)
Hahaha . then , g tmn sri aman ;)
Fkirrr nak jln-jln . tp hujan .
so , dudk rumah kwn jelaaaaaaaaaaaaaa . takbest .
Haha , Hmmm , then mase nak balik . terserempak ngn iqmal .
Oh mai goche ! Haha .
then , dy terus takbg aku balik . ajak g laut kt blakang -.-
Wahhhhhhh , byk cantik . haha .
aku takpergi pon . aku teros blaaaaaaaaa -v-
Grrrrrrrr -.- Gedik .
Hahaha ;)
Apaa buat ? Hmmmm . bosan gilaaa kot .
Haih -.- Okay laaa , aku cetaa psl kwn aku .
Tadi ktt skolaaaa . aku gadoh ngn kwn aku sbbkan lelaki .
Takpasal siakkkkkk !


tadii aku g skolahhh -.- then aku masok skolaaa mcm biase lah kan ?
tak aleh-aleh ade budak g tmpt aku ckp ayoo kt aku .
Sawan agaknyaa -.-
Then , bilaa aku smpai dewan aku duduk laaaa .
bebual ngn kwn . then , masok kelas .
Tetibaa kwn aku panggil .

Dia : Nabila , sini jap !
Aku : yo sis , nak ap ?
Dia : ***** ade ckp pape tak ?
Aku : tak . knape ?
Dia : Okay bai .

Haih -.- pelik sunggoh minah ni .
Then , pakwe dy jumpeee aku .

Dia : Natasya Nabilaaa ~.~
Aku : gila eh ? apa kau nak ?
Dia : relaks . kau ckp kt makwe aku takdpt jumpe aw bsok .
Aku : Insyaallah .

Aku taktahu laaa time aku tgh bebual ftf ngn pakwe dy .
dy tgok jeeeee . Haih , then time aku kenaa tumbok ngn budakk laki
si ***** pon tumbok dy balik . diaa daaa salah fhm .
Adoiiiiiiiiiiiiii -v- Tension ahhh .

Dia : Woi , kau coupl ngn sapee sbenarnya hah ?!
Aku : Ngn manusian laa kak ;p
Dia : Kimak kau eh . aku tanye betul-betul ni !
Aku : kau da knape ni ? Ngn iqmal la . pehal ?
Dia : Yg kau tergedik-gedik ngn ***** pehal ?
Aku : Bile mase ?
Dia : kau fkir aku bute ke hah bod**
Aku : Weyh , tadi pakwe kau ckp ngn aky yg esok tak jadi jumpe .
Dia : ni semua psl kau lah kan ! Pohkehmak !!
Aku : Kau daaa knape ? Semuaa salah aku !
Manelah aku tahu ! Huh --.-- Agak-agak ah nak menuduh pon !
kau salah fhm ckup ahhhhhh . pebenda takpsl !



Diaa buat mukeee bengang lalu dpn aku -.-
Grrrrrrrrr , sengit ah lu -.-
Then , mase sivik aku kena tanam pokok ngn dy -.-
Sbb aku ketuaa , dy penolong -.-
So , buat kerjaa same-samelah kan ?
Then , aku taktahu ahhh dia nmpk aku ktawe dgn dy .
Buat kerja ngn dy . Dah kenyataan aku rpt .
Nak buat acane ?
Haih -.- Then aku nmpk dy .
dy teros jeling aku .
Dy bg aku surat tulis mcm ni .
' Selagi aku hidup , lebih baik kau jauhkan diri dari ***** , kalau tak
hbugan kau yg hancor aku buat '
Serious , dy marah gila kt aku .
Sekarang aku ngn  ***** dah jauh dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .
Suka ? Puas ?
Ini yg kau nak kan ? Haha -.-
Sukee tak suka tak ?
Grrrrrrr -.- Aku malas laa sis nak cari gadoh .
Btw , maseh sbb salah fhm then carik salah aku .
Kau laa bff yg aku sayang . Dulu jee -.-
sekarang tak . Huh .
Sorry to say .
Okay bai . eh japjap .
Sbelum too . nak ckp Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)
Puasa jgn tak puasa ;p
Okay bai :)


Thanks for reading :)


Hiii uolls ;D
Friday, 22 June 2012 ? 0 Atashinchi ?

Hi -______- Sihat ? dah lameee nabilaa takupdate blog kan ? Nak edit blog pun dah mls
Hahaha xP bukan apaa . Nabilaaa sekolah belah ptg . takde maseee k ? Bukan
malas . Malas tuh adaa lah jugak . Heeeeeeee xP Aku nak ceritaa psl FriendForever
Korg mesti ada kan FF lah katanya? Memang menipu siapa kate takde .
Kucing pun boleh dijadikan FF . Tp , takpanggil FF panggil AF . Animal Forever
Hahahahaha xL Maaf k maaf . 



Aku nak cetaa psl bff aku . Kat sekolahh aku adaa 7 FF . Kat facebook ramai .
kt twitter pun ramai . Malas nak tulis namee . Aku just nak cetaaa yg kt sekolah punya je
FF first aku name diaaa Saffa Nur Najihah . Diaa friendly , baik , yg paling best
dia lawak ! Heeeeeeeeee xP Tp , diaaa panas baran . Itu lah yg taksuka  . Friend second aku
Nurin Nadhirah . she is pretty girl . Tapi , diaaaa ganas mcm angsa ganas . Hah , Lol ;p
Diaaaa pandai . *Pejam mataa rapat-rapat* Diaaa jugak ramai fans . Ehh? Hahaha .
Diaa dah berpunyaaa k . Agak-agak ah ;p Yg third name diaaa Ameylya .
Diaaa putih , cantik n ganas . Grrrrrrrr , belum tgok mcm mane diaaaa ngamuk . memg pengsan ah .
Heeeeeeeeee xp Dorg kawan sekelas nabilaa . Jap ehhh :)


 Saffa Nur Najihah :')
Inilah diaaa best friend nabilaaa ;* Iloveyou so much !
Omel tak? Heeeeeee xF







Nurin Nadhirah .
Inilah diaaa best friend nabilaaa ;* Iloveyou so much !
Omel tak? Heeeeeee xF
Gamba diaaa maseee kecil . Huuu , Comel gilaa bukan ?





Ameylya Natasha :')
Comel kan ?
Memg comel . Diaa jugak bff nabila ;*



Okay , puas tgok gmbrrr nabilaa punyaaaa FF ? Heeeeee xP Itu baru 3 lagi 4 ?
Nabilaaa tuliss jelah eh ? Hehehehe ;p 

Yg kee 4 : Zakiah .Yg kee 5 : Aqilah Yg kee 6 : WanieYg kee 7 : Sharmien . Okayy , itu jeeeeeeeeeeee . Itu geng nabilaaaaaaaaaaaaaaaa :D 


Okaylahhh , nantiii nabilaa sambung lah k ? Penat sudah . Kbai ^^
Iloveyou all .
Terima Kasih baceeeee blog nabilaaa . Baibaibai ~.~











Thanks for reading :)


Rindu Kawan Lame :'(
Friday, 4 May 2012 ? 0 Atashinchi ?

Woot-woot ! Hy bebs ! Atotot , boring nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
huh , rindu gilaaaa kt bff lame :'( esok kite orang nak jumpe ,
tapi , aku tkthu boleh ke tidak . sbb aku nak kuar ngn Nurin , Saffa n Amey .
kitee orang kne beli barang projek untk KH . whattttttttttt the ?
errrr , harap dpt jumpee . rindu kt azamiah . dah 5 bulan takjumpe dye :'(
ohhhhh shit ! natasha aku rindu kau , zulaikha punss sameeeee .
hoihoi , rindu ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! nak nangis puns ade .



korang ape cite ? sihat ? sekarang with sape ? mestii special kan ?
Untunglah --' aku ? sape nakk ?
HAHA ! jageeee korang punyee BF/GF baikbaik .
nati dah menyesal takde gune bro/sis .
Huihui , nak thu tak ? oh , tak nak eh ? Okay ;p
Hoho ^^ Lulz :3 huh , aku masuk choral speaking .
Mak ahhhhhhhh , panjang gilos ayat dyeeeeeeeeeeeeeeeee .
aku afal gegitu jeaa ;p kau ada ? HAHA !



aku tgh nyirap ngn sorang minah nihhhhhhh ah , aku thu ah kau syg pakwe kau
sesgtt ! tapi agak agak ah nak tuduh semua org sesuke hati kau .
ade ke patot ? aku tak teringin ah pakwe kau --'
pergiii masuk kubur bwk pakwe kau sane . mati samee same !
Ahhhhhhhh , geram gilos aku ! Amikkau , itu makan dye
aku just taye pakwe kau , about secret . ade sesuatu . takpenting pun
takde kene mengena ngn kau . then kau nmpk aku berdua ngn dye kt kantin jea .
bkn nye blakang makmal komputer yg kt tmpt gelap !
Bongok ah kau --' then , kau msj aku kau ckp puas hati aku ?
ape yg puas , kau ckp aku yg hancur hubungan kau ! wtf ,



so , aku nak bunuh aku lah ? hah ? kau nak malu kan aku kt skolah .
kau fkir kau sedare haziq dah cukup bagus ?
kau fkir sedare kau tuh hot sgt kt skolah ? nak wat pe kalau pergi
sekolah sembah hot ? baik duduk rumah jage nenek kau ! buang masee
pergi sekolah kalau nak sembah hot nak tunjuk handsome / cantik ? hah ?!!
aku sabarrrrrrrrrrrr jea doh ngn kau --'



tolong ah jgn selfish , then kt skola aku tegur kau baik baik , skit kau
buat takthu jea . kau nih manusia ke anak patung ?
kwn aku jumpe pakwe kau , ckp psl pakwe dye , sbb pakwe dyee ngn
pakwe kau bff . then , kau dah buruk sangke kau tulis mcm nih
"hey p0mpuan ko jgn ingt ko bg0s..bqbi punye p0mpuan,aq dh xley than ngn perangai ko..
ko jgn ingt snang2 ko wt aq skit aty..bqbi,aq diam2 mkin ko menjadi2..skit plak aty aq..ergh."
hamboiiii , cantik bahase , boleh pinjam ? kau nih perempuan ke lelaki ?
gilaaa hebat ! haihhhhhhhhhhhhh , kesian kwn aku ,. takpsl
kne maki . sabarrr weyh , demi cinta dye korban kan . haha ! Lulz .
tkpyh nak cintan cintun sgt ah kan ? SPM puns taklepas .
ewahhhhhhhhh , sebelum uh , aku nak mintak maaf ah kalau kau terase .
aku nak hilang kan stress . marh ke ? rileks sudahhhhhhh --'



K ahh , bai . nak tgok Super Spontan ;p Jyeahhhhhhhhhhh !
Angsa Ganas VS Beruang Comel !
Go Angsa Ganass !! kbhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D Lebiu *Flying Kiss*


Thanks for reading :)


Sekolah - Sekolah - Sekolah :3
Sunday, 1 April 2012 ? 0 Atashinchi ?

Hy you all :) Korang sehat ? aku ? Demam , batuk , selsemaa . Sumeeeee adee ;P heeeeeee :3
Hukkkkkkkkkkk . adiiiiiii , ape tajukk nye ? sekolah-3 ? dah knapeee dgn skolahhhhhhhhhh ?
dah hancors ! haha ~ Sengal . pehhh , takboleh bla kerrjaaa rumah aku ? Nakk tolong ?
urghhhh , takpyhhhh , kang melalak ngaduu kt mak . pang kang . heeeeeeeeeeeeeee :3



Uhukkkkk . Perikkksa yg pertamaaa aku dpt no 5 kt kelas . Apeee tak bangang nyeee aku nih ?
Taniahh Nurinnn kau dpt Numberr 1 in class . Aku doakan kau dpt number 1 Keatas minggu 
depan ,. Amin ! weyhh , amin kan aww . eceh , kuang ajaaaa siot aku . rileks lahhh .
Kite kan Best Friend Foreverrrrr lah kot :3 hahaha ~ errrrrrrrrrrr , what the fishhhhhhh -..-



Lame gila aku takupdateee blog . well , busy memanjanggg lah kan ? kau ada ? urghhhhhhhh .
weyhhhhhh , korang dah dengarr lagu sudah cukup sudah ? Nirmawan band ? dah or belum ?
Forrr Infoo itu laguu yg sedeyyyyyy . kankan ? omg , dah start dah toching aku . lol . haha ~
dengarrrrrrrr , best gilos ! tu my fav lagu kuts . heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :3



Masee uh aku gadoh besarrr ngn Nurin :) Ya allah , sorry nurin , mase tuuu aku stress gila . 
sbb uh , sume orang aku nak marah . sorry . mcm nih cite nye . takpyh lah cite . korg 
bukan nak dengarrr puiii . Nati aku jeaaa ss baik tkyah . haihhhhhhhhhhh , hahahahahah ~
segala kataa cacian yg telah engaku berikan , membuat ku rasa kosong-kosong !



Mestiiii korg rase kosong kan dengarrr wa puyeeee cite yg takberapeee menarikkk nih ?
errrrrrrrrr , bla lah ualls ! pergiiiiiiiiiiiiiiii makan . haha ~ bahasee singkatan . lulzzzzzzzzzz . 
haaaaaaaaaaaaaaa puihh . haha . knape dgn aku ? sihat kea tak nih ? tak kot . dah g mkn 
ubat . errrrrrr , knapeee cg geografi aku baik sgt ? baikk kerjaaa belambak nak mampus . 
errrrrrrrrrrrrr , pergii mampus lah kerjakerja rumah aku yg bertimbun timbun uhh . hah ~
k lahhhhh good byee . sape belums tidorr peg tidorr , sape belum mkn pegi makn ? sapee 
belum mati pergiiii ....... jap , pergi hidup . lekk ahh . haha . sorry , kalau bahse nabila tak 
menyenangkan . nabila kan memg , tau tau jea lah .... haha ~ kbyeeeeeeeeeeeee ;)






Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction