Forever Young


Kawan ohh kawan :'(
Friday, 20 July 2012 ? 0 Atashinchi ?

Hy --v
Sihat ? aku ? sihatttttt jugakkkkkkkk -v-
Aku tgh sedihhh sebenarnyaa ni .
Hmmmmm . harini aku kt skolaaaa pendiam sgt -v- ewah , prcye tak ?
Haha . tak ? okay bla -.-
Hahahaha .
Akuuu gadoh ngn kwn akuu kt skolahhhh tadi .
nak tahu cetaa dy ? Jap lg aku cetaa semuanya .
biarr taksalah faham okay ?
Heeeeeeeeeee xF
Semalam best sgtsgt k . aku happy sgtttttt brok --.--
bro bukan berok . haha .
Sbb ?
sbb , smalam aku takskola . aku ngn nurin ngn sharmien
jln-jln smpai tambak naik fixie .
Fwttt , best doh :)
Hahaha . then , g tmn sri aman ;)
Fkirrr nak jln-jln . tp hujan .
so , dudk rumah kwn jelaaaaaaaaaaaaaa . takbest .
Haha , Hmmm , then mase nak balik . terserempak ngn iqmal .
Oh mai goche ! Haha .
then , dy terus takbg aku balik . ajak g laut kt blakang -.-
Wahhhhhhh , byk cantik . haha .
aku takpergi pon . aku teros blaaaaaaaaa -v-
Grrrrrrrr -.- Gedik .
Hahaha ;)
Apaa buat ? Hmmmm . bosan gilaaa kot .
Haih -.- Okay laaa , aku cetaa psl kwn aku .
Tadi ktt skolaaaa . aku gadoh ngn kwn aku sbbkan lelaki .
Takpasal siakkkkkk !


tadii aku g skolahhh -.- then aku masok skolaaa mcm biase lah kan ?
tak aleh-aleh ade budak g tmpt aku ckp ayoo kt aku .
Sawan agaknyaa -.-
Then , bilaa aku smpai dewan aku duduk laaaa .
bebual ngn kwn . then , masok kelas .
Tetibaa kwn aku panggil .

Dia : Nabila , sini jap !
Aku : yo sis , nak ap ?
Dia : ***** ade ckp pape tak ?
Aku : tak . knape ?
Dia : Okay bai .

Haih -.- pelik sunggoh minah ni .
Then , pakwe dy jumpeee aku .

Dia : Natasya Nabilaaa ~.~
Aku : gila eh ? apa kau nak ?
Dia : relaks . kau ckp kt makwe aku takdpt jumpe aw bsok .
Aku : Insyaallah .

Aku taktahu laaa time aku tgh bebual ftf ngn pakwe dy .
dy tgok jeeeee . Haih , then time aku kenaa tumbok ngn budakk laki
si ***** pon tumbok dy balik . diaa daaa salah fhm .
Adoiiiiiiiiiiiiii -v- Tension ahhh .

Dia : Woi , kau coupl ngn sapee sbenarnya hah ?!
Aku : Ngn manusian laa kak ;p
Dia : Kimak kau eh . aku tanye betul-betul ni !
Aku : kau da knape ni ? Ngn iqmal la . pehal ?
Dia : Yg kau tergedik-gedik ngn ***** pehal ?
Aku : Bile mase ?
Dia : kau fkir aku bute ke hah bod**
Aku : Weyh , tadi pakwe kau ckp ngn aky yg esok tak jadi jumpe .
Dia : ni semua psl kau lah kan ! Pohkehmak !!
Aku : Kau daaa knape ? Semuaa salah aku !
Manelah aku tahu ! Huh --.-- Agak-agak ah nak menuduh pon !
kau salah fhm ckup ahhhhhh . pebenda takpsl !



Diaa buat mukeee bengang lalu dpn aku -.-
Grrrrrrrrr , sengit ah lu -.-
Then , mase sivik aku kena tanam pokok ngn dy -.-
Sbb aku ketuaa , dy penolong -.-
So , buat kerjaa same-samelah kan ?
Then , aku taktahu ahhh dia nmpk aku ktawe dgn dy .
Buat kerja ngn dy . Dah kenyataan aku rpt .
Nak buat acane ?
Haih -.- Then aku nmpk dy .
dy teros jeling aku .
Dy bg aku surat tulis mcm ni .
' Selagi aku hidup , lebih baik kau jauhkan diri dari ***** , kalau tak
hbugan kau yg hancor aku buat '
Serious , dy marah gila kt aku .
Sekarang aku ngn  ***** dah jauh dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .
Suka ? Puas ?
Ini yg kau nak kan ? Haha -.-
Sukee tak suka tak ?
Grrrrrrr -.- Aku malas laa sis nak cari gadoh .
Btw , maseh sbb salah fhm then carik salah aku .
Kau laa bff yg aku sayang . Dulu jee -.-
sekarang tak . Huh .
Sorry to say .
Okay bai . eh japjap .
Sbelum too . nak ckp Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)
Puasa jgn tak puasa ;p
Okay bai :)


Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction