Forever Young


Rindu Kawan Lame :'(
Friday, 4 May 2012 ? 0 Atashinchi ?

Woot-woot ! Hy bebs ! Atotot , boring nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
huh , rindu gilaaaa kt bff lame :'( esok kite orang nak jumpe ,
tapi , aku tkthu boleh ke tidak . sbb aku nak kuar ngn Nurin , Saffa n Amey .
kitee orang kne beli barang projek untk KH . whattttttttttt the ?
errrr , harap dpt jumpee . rindu kt azamiah . dah 5 bulan takjumpe dye :'(
ohhhhh shit ! natasha aku rindu kau , zulaikha punss sameeeee .
hoihoi , rindu ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! nak nangis puns ade .



korang ape cite ? sihat ? sekarang with sape ? mestii special kan ?
Untunglah --' aku ? sape nakk ?
HAHA ! jageeee korang punyee BF/GF baikbaik .
nati dah menyesal takde gune bro/sis .
Huihui , nak thu tak ? oh , tak nak eh ? Okay ;p
Hoho ^^ Lulz :3 huh , aku masuk choral speaking .
Mak ahhhhhhhh , panjang gilos ayat dyeeeeeeeeeeeeeeeee .
aku afal gegitu jeaa ;p kau ada ? HAHA !



aku tgh nyirap ngn sorang minah nihhhhhhh ah , aku thu ah kau syg pakwe kau
sesgtt ! tapi agak agak ah nak tuduh semua org sesuke hati kau .
ade ke patot ? aku tak teringin ah pakwe kau --'
pergiii masuk kubur bwk pakwe kau sane . mati samee same !
Ahhhhhhhh , geram gilos aku ! Amikkau , itu makan dye
aku just taye pakwe kau , about secret . ade sesuatu . takpenting pun
takde kene mengena ngn kau . then kau nmpk aku berdua ngn dye kt kantin jea .
bkn nye blakang makmal komputer yg kt tmpt gelap !
Bongok ah kau --' then , kau msj aku kau ckp puas hati aku ?
ape yg puas , kau ckp aku yg hancur hubungan kau ! wtf ,



so , aku nak bunuh aku lah ? hah ? kau nak malu kan aku kt skolah .
kau fkir kau sedare haziq dah cukup bagus ?
kau fkir sedare kau tuh hot sgt kt skolah ? nak wat pe kalau pergi
sekolah sembah hot ? baik duduk rumah jage nenek kau ! buang masee
pergi sekolah kalau nak sembah hot nak tunjuk handsome / cantik ? hah ?!!
aku sabarrrrrrrrrrrr jea doh ngn kau --'



tolong ah jgn selfish , then kt skola aku tegur kau baik baik , skit kau
buat takthu jea . kau nih manusia ke anak patung ?
kwn aku jumpe pakwe kau , ckp psl pakwe dye , sbb pakwe dyee ngn
pakwe kau bff . then , kau dah buruk sangke kau tulis mcm nih
"hey p0mpuan ko jgn ingt ko bg0s..bqbi punye p0mpuan,aq dh xley than ngn perangai ko..
ko jgn ingt snang2 ko wt aq skit aty..bqbi,aq diam2 mkin ko menjadi2..skit plak aty aq..ergh."
hamboiiii , cantik bahase , boleh pinjam ? kau nih perempuan ke lelaki ?
gilaaa hebat ! haihhhhhhhhhhhhh , kesian kwn aku ,. takpsl
kne maki . sabarrr weyh , demi cinta dye korban kan . haha ! Lulz .
tkpyh nak cintan cintun sgt ah kan ? SPM puns taklepas .
ewahhhhhhhhh , sebelum uh , aku nak mintak maaf ah kalau kau terase .
aku nak hilang kan stress . marh ke ? rileks sudahhhhhhh --'



K ahh , bai . nak tgok Super Spontan ;p Jyeahhhhhhhhhhh !
Angsa Ganas VS Beruang Comel !
Go Angsa Ganass !! kbhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D Lebiu *Flying Kiss*


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction